võrgusuhtluse eripäradest

Jump to navigationJump to search


Võrgusuhtluse puhul avanevad meil mitmed huvitavad võimalused ja väljakutsed, mis mõjutavad meie suhtlusdünaamikat ja -kogemusi meie elukestes. Üks olulisemaid aspekte on kehakeele puudumine, Kui suhtleme otse üksteistega, siis on võimalik saada palju rohkem teavet inimese emotsioonide ja tundmuste kohta läbi tema kehakeele ja hääletooni.

Võrgusuhtluses jääb see aspekt aga puudu, mis võib muuta emotsioonide väljendamise ja mõistmise keerulisemaks. Siiski on tänu emojide kasutamise võimalik osaliselt seda lünka täita, tuues vestlustesse mingisukustki emotsiooni. ;)

Muidugi tuleb tunnistada, et digitaalses maailmas suhtlemisel on ka ohtralt oma eelised. Üks olulisemaid neist on kindlasti aja ja koha sõltumatus. Võime suhelda kellega tahes üle maailma nii, et olenemata sellest kas nad on meie lähedal või seal teisel pool maamuna.

Ning seda kõike muidugi igal ajal, mis meile endile sobib. See avab uksi uutele tutvustele, võimalustele ja kogemustele ning võimaldab hoida ühendust sõprade, pere ja kolleegidega hõlpsamalt kui kunagi varem. Lisaks võimaldab võrgusuhtlus erinevate suhtlusplatvormide ja -vahendite kasutamist vastavalt meie vajadustele ja eelistustele, olgu selleks tekstipõhine suhtlus, häälkõned või videokõned.







Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

E-ITSPEA 7: Arvutid ja paragrahvid IIː litsentsid ja autoriõigus